Pierwszy cykl
Wiesz jak jest reklamy suplementów zrobiły swoje, a że już wcześniej suplementowalem tran i się kończy to nabralem wątpliwości co kupić.
Dziś zrób to, czego innym się nie chce, a jutro będziesz miał to, czego inni pragną.
-
Przeczytałem tren hehe, jak najbardziej : )
Znajdziesz teraz też suplementy w postaci Omega 3 6 9 w tab.
-
Dietetyk-Andrula pisze: 09 czerwca 2023, 11:34 - ptPrzeczytałem tren hehe, jak najbardziej : )
Dobra technika: retrakcja, regresja, anihilacja, masturbacja (potreningowa)
TrainingAddict pisze: 09 czerwca 2023, 11:39 - ptDietetyk-Andrula pisze: 09 czerwca 2023, 11:34 - ptPrzeczytałem tren hehe, jak najbardziej : )
Rozbiłeś bank
Dziś zrób to, czego innym się nie chce, a jutro będziesz miał to, czego inni pragną.
-
Tak chciałem poprawić humor akurat się skojarzyło
Dobra technika: retrakcja, regresja, anihilacja, masturbacja (potreningowa)
Zacząłem odczuwać takie uczucie jak by mi ktoś szpilki wbijał w stopy (jak siedze w bezruchu), zwłaszcza godzine po tym jak zrobie takie cardio że smalec skwierczy.
Magnez + potas pomógł lub odpoczynekDiaxon pisze: 10 czerwca 2023, 18:31 - sob Zacząłem odczuwać takie uczucie jak by mi ktoś szpilki wbijał w stopy (jak siedze w bezruchu), zwłaszcza godzine po tym jak zrobie takie cardio że smalec skwierczy.
-
Suplementacje jakąkolwiek inną stosujesz ?