Pierwszy cykl

BodyHelp
Diaxon pisze: 05 czerwca 2023, 14:25 - pn Chcę się podzielić wrażeniami dla poczatkujacych:
Pierwsze 2 strzaly nie mogłem "usiąść na dupie" następne już jest lepiej myślę że mięsień musiał się przyzwyczaić.
Tu chcę podziękować BodyHelp bo miał rację z dawka jak na pierwszy raz jest wystarczająca myślę że i mniejsza dała by radę.
Samopoczucie na plus
Regeneracja na ++++ i tu trzeba uważać, nie ma obijania się bo bezsenność dopada.
Agresja trochę wzrosła i tu wjechała ashwaganda jak narazie pomaga.
Nie wiem czy to normalne ale jakieś 8-12 godzin przed iniekcją nie wiem jak to nazwać odczuwa sie tak jak by spadek formy/zjazd
Miskę trzeba pilowac bo lodówke z drzwiami można wciągnąć
Waga mniej wiecej stoji efekty w lustrze są lepsze niż sądziłem i tu znów BodyHelp twoja rada, cardio robi robotę. Na obecną chwilę zmniejszony popęd seksualny reszta w normie. To chyba na tyle jak na razie jutro na badania.
Dzięki, robimy co możemy z całym Teamem, żeby Wam pomoc :)

Zrób badania i będziemy radzić co dalej :)

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Zapraszam do współpracy z Krzysztofem Nędzakiem. TEAM.
Dietetyk-Andrula
Diaxon pisze: 05 czerwca 2023, 14:25 - pn Chcę się podzielić wrażeniami dla poczatkujacych:
Pierwsze 2 strzaly nie mogłem "usiąść na dupie" następne już jest lepiej myślę że mięsień musiał się przyzwyczaić.
Tu chcę podziękować BodyHelp bo miał rację z dawka jak na pierwszy raz jest wystarczająca myślę że i mniejsza dała by radę.
Samopoczucie na plus
Regeneracja na ++++ i tu trzeba uważać, nie ma obijania się bo bezsenność dopada.
Agresja trochę wzrosła i tu wjechała ashwaganda jak narazie pomaga.
Nie wiem czy to normalne ale jakieś 8-12 godzin przed iniekcją nie wiem jak to nazwać odczuwa sie tak jak by spadek formy/zjazd
Miskę trzeba pilowac bo lodówke z drzwiami można wciągnąć
Waga mniej wiecej stoji efekty w lustrze są lepsze niż sądziłem i tu znów BodyHelp twoja rada, cardio robi robotę. Na obecną chwilę zmniejszony popęd seksualny reszta w normie. To chyba na tyle jak na razie jutro na badania.
Super, dawaj znać. Opisuj co i jak na pewno przyda się początkującym :)
Diaxon
Są wyniki jeszcze bez teścia:
Morfologia w normie
Estradiol
141.00 7.63-42.60
Prolaktyna
28.60 4.10-18.40
Do zbicia estro pod ręką mam actiza exmastene 12.5mg
Dziś zrób to, czego innym się nie chce, a jutro będziesz miał to, czego inni pragną.
BodyHelp
Diaxon pisze: 06 czerwca 2023, 18:12 - wt Są wyniki jeszcze bez teścia:
Morfologia w normie
Estradiol
141.00 7.63-42.60
Prolaktyna
28.60 4.10-18.40
Do zbicia estro pod ręką mam actiza exmastene 12.5mg
Hej,
Exe 1/2e3d, w Twoim przypadku tabletki 12.5mg to 1e3d
1/2 cabaser/dostinex jednorazowo.

Po 2 tygodniach badania, czy dawka została dobrana prawidłowo.

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Diaxon
Testosteron powyzej zakresu pomiarewego
15.00 2.49-8.39
Przy nastepnych badaniach zmienie lab
Dziś zrób to, czego innym się nie chce, a jutro będziesz miał to, czego inni pragną.
Diaxon
Z kolejnych obserwacji to 6x w tygodniu trzeba się kłuć 4x hcg 2x testosteron. Płyny 6 litrów na dobę, u mnie wychodzi 0.4 litra na godzine tak więc z butelka wody się nie rozstajemy ;)
Dietetyk-Andrula
Diaxon pisze: 07 czerwca 2023, 08:54 - śr Z kolejnych obserwacji to 6x w tygodniu trzeba się kłuć 4x hcg 2x testosteron. Płyny 6 litrów na dobę, u mnie wychodzi 0.4 litra na godzine tak więc z butelka wody się nie rozstajemy ;)
Super o to chodzi woda to podstawa, na samym treninug na spokojnie powinieneś wypić 2-3l więc to jeszcze nie jest tak dużo.

Obserwuje post.
Diaxon
Jak dobrze rozumiem to jak dostinex ma 0.5 mg tabletka to biore całą?
BodyHelp
Diaxon pisze: 08 czerwca 2023, 10:03 - czw Jak dobrze rozumiem to jak dostinex ma 0.5 mg tabletka to biore całą?
Możesz wziąć na spokojnie pół i sprawdzić po tygodniu badaniami o ile obniża wynik.

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Diaxon
Wszyscy mówią lub piszą jak to jest pięknie kolorowo ale jak chcę się to zrobić z głowa to się okazuję że nie jest już tak różowo. Po to piszę aby pokazać że trzeba przeznaczyć trochę kasy czasu ogólnie dostosować się do hmm nowych warunków.
ODPOWIEDZ