To pamiętaj, że organizm każdy nowy środek traktuje jako "wirus", przed którym będzie się bronić.
Stąd możliwy katar, zmęczenie, uczucie jak na chorobie. Zapomniałem tego dodać, a to w sumie najważniejsze ^^
To pamiętaj, że organizm każdy nowy środek traktuje jako "wirus", przed którym będzie się bronić.
Hej,fonzerelli99 pisze: ↑22 lutego 2023, 19:34 - śr Panowie, odnośnie TADa, co myślicie o rozmieszaniu go z Actoveginem? Tj. płyn actovegin wlać do proszku z TADem zamiast wody bakteriostatycznej. Czy ktoś stosował lub wie o jakichś ewentualnych przeciwwskazaniach łączenia tych dwóch preparatów ze sobą?
Osobno najlepiej w dwa inne dni, dla bezpieczeństwa.fonzerelli99 pisze: ↑22 lutego 2023, 19:34 - śr Panowie, odnośnie TADa, co myślicie o rozmieszaniu go z Actoveginem? Tj. płyn actovegin wlać do proszku z TADem zamiast wody bakteriostatycznej. Czy ktoś stosował lub wie o jakichś ewentualnych przeciwwskazaniach łączenia tych dwóch preparatów ze sobą?
Zależy czego się spodziewasz po czuciu "coś", to nie kokaina, że czujesz się jak bógPemo83 pisze: ↑06 marca 2023, 20:16 - pn Siema
Ogarnąłem sobie personal trenera. Pomyślałem że może coś zmienić, jestem zdania żeby coś zmieniać co jakiś czas żeby nie wpaść w rutynę.
Treningi mi spoko ułożył dobrze mi wchodzą jest ok.
Ale chciałem z wami skonsultować cykl, jako że ma być redukcja to ułożył mi
NPP 100mg, primobolan 100 mg I test cypio 200mg wszystko e3d.
Do tego cardarine 20 mg I stenabolic 20 mg.
Boję ten towar od 10 lutego i powiem szczerze że nic nie czuję.
Chyba zrobiłem błąd że dałem się namówić na zakup towaru od niego, bo zie zarzekał że ma najlepszy.
Myślę że po miesiącu powinienem coś już czuć tym bardziej że to krótkie estry npp i prima.
Sr i GW jest z firmy prime nutrition a npp i prima z Androx. Znacie w ogóle te laby?
Będę wdzięczny za każdą opinie
Pozdro
Hej,