Testosteron Boldenon Turanabol

Dietetyk-Andrula
Pemo83 pisze: 02 lutego 2023, 17:32 - czw No właśnie już od 3 nocy fajnie śpię, samopoczucie też już jest ok.
To pamiętaj, że organizm każdy nowy środek traktuje jako "wirus", przed którym będzie się bronić.
Stąd możliwy katar, zmęczenie, uczucie jak na chorobie. Zapomniałem tego dodać, a to w sumie najważniejsze ^^
fonzerelli99
Panowie, odnośnie TADa, co myślicie o rozmieszaniu go z Actoveginem? Tj. płyn actovegin wlać do proszku z TADem zamiast wody bakteriostatycznej. Czy ktoś stosował lub wie o jakichś ewentualnych przeciwwskazaniach łączenia tych dwóch preparatów ze sobą?
biegacz
Lepiej oddzielnie wbić
BodyHelp
fonzerelli99 pisze: 22 lutego 2023, 19:34 - śr Panowie, odnośnie TADa, co myślicie o rozmieszaniu go z Actoveginem? Tj. płyn actovegin wlać do proszku z TADem zamiast wody bakteriostatycznej. Czy ktoś stosował lub wie o jakichś ewentualnych przeciwwskazaniach łączenia tych dwóch preparatów ze sobą?
Hej,
Tak jak kolega pisze wbijaj rada solo z wodą :)

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Zapraszam do współpracy z Krzysztofem Nędzakiem. TEAM.
Dietetyk-Andrula
fonzerelli99 pisze: 22 lutego 2023, 19:34 - śr Panowie, odnośnie TADa, co myślicie o rozmieszaniu go z Actoveginem? Tj. płyn actovegin wlać do proszku z TADem zamiast wody bakteriostatycznej. Czy ktoś stosował lub wie o jakichś ewentualnych przeciwwskazaniach łączenia tych dwóch preparatów ze sobą?
Osobno najlepiej w dwa inne dni, dla bezpieczeństwa.

TAD najlepiej w środku tygodnia lub 2x w tygodniu po bardzo ciężkich sesjach trg.
Pemo83
Siema
Ogarnąłem sobie personal trenera. Pomyślałem że może coś zmienić, jestem zdania żeby coś zmieniać co jakiś czas żeby nie wpaść w rutynę.
Treningi mi spoko ułożył dobrze mi wchodzą jest ok.
Ale chciałem z wami skonsultować cykl, jako że ma być redukcja to ułożył mi
NPP 100mg, primobolan 100 mg I test cypio 200mg wszystko e3d.
Do tego cardarine 20 mg I stenabolic 20 mg.

Boję ten towar od 10 lutego i powiem szczerze że nic nie czuję.
Chyba zrobiłem błąd że dałem się namówić na zakup towaru od niego, bo zie zarzekał że ma najlepszy.
Myślę że po miesiącu powinienem coś już czuć tym bardziej że to krótkie estry npp i prima.
Sr i GW jest z firmy prime nutrition a npp i prima z Androx. Znacie w ogóle te laby?

Będę wdzięczny za każdą opinie 😉
Pozdro
Dietetyk-Andrula
Pemo83 pisze: 06 marca 2023, 20:16 - pn Siema
Ogarnąłem sobie personal trenera. Pomyślałem że może coś zmienić, jestem zdania żeby coś zmieniać co jakiś czas żeby nie wpaść w rutynę.
Treningi mi spoko ułożył dobrze mi wchodzą jest ok.
Ale chciałem z wami skonsultować cykl, jako że ma być redukcja to ułożył mi
NPP 100mg, primobolan 100 mg I test cypio 200mg wszystko e3d.
Do tego cardarine 20 mg I stenabolic 20 mg.

Boję ten towar od 10 lutego i powiem szczerze że nic nie czuję.
Chyba zrobiłem błąd że dałem się namówić na zakup towaru od niego, bo zie zarzekał że ma najlepszy.
Myślę że po miesiącu powinienem coś już czuć tym bardziej że to krótkie estry npp i prima.
Sr i GW jest z firmy prime nutrition a npp i prima z Androx. Znacie w ogóle te laby?

Będę wdzięczny za każdą opinie 😉
Pozdro
Zależy czego się spodziewasz po czuciu "coś", to nie kokaina, że czujesz się jak bóg
Przede wszystkim to kwestia jedzenia, to od tego zależy czy będziesz czuć pompe, progress. Jeśli tu jest lipa, a jeśli do tego praca jelit jest słaba to nic z tego nie będzie.

Primy nie czuje się zwykle bo jest delikatna. (delikatna pompa)
Npp - pompuje i powinnieneś czuć pogress, ale tak jak mówię jeśli micha leży to i dzięki środkom nie zrobisz progressu.

Pozdrówki
Pemo83
Siema
Co polecacie na wzmocnienie stawów?
Chodzi o to że siła na bombie tak idzie że miesnie ogarniają ale stawy chyba nie nadążają ;)
BodyHelp
Pemo83 pisze: 20 kwietnia 2023, 20:18 - czw Siema
Chodzi o to że siła na bombie tak idzie że miesnie ogarniają ale stawy chyba nie nadążają ;)
Hej,
NPP pomaga w tym nieco, estro wyżej.
Ale i tak mięśnie idą swoim tempem a stawy swoim przez co czasem nie "nadążają"

Co konkretnie teraz leci u Ciebie?

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Zapraszam do współpracy z Krzysztofem Nędzakiem. TEAM.
Pemo83
BodyHelp pisze: 20 kwietnia 2023, 20:24 - czw
Pemo83 pisze: 20 kwietnia 2023, 20:18 - czw Siema
Hej,
NPP pomaga w tym nieco, estro wyżej.
Ale i tak mięśnie idą swoim tempem a stawy swoim przez co czasem nie "nadążają"

Co konkretnie teraz leci u Ciebie?

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Npp100mg
Prima100mg
Test cypio 200mg
E3d
ODPOWIEDZ