Odblok po trzech latach TRT

TrainingAddict
Pewnie to cię uratowało że ci szybko odbiło własną produkcję ją ponad rok czekałem aby zaskoczyło do dolnych widełek
Dobra technika: retrakcja, regresja, anihilacja, masturbacja (potreningowa)
Kolunio1
No cóż, potwierdza to to że każdy jest inny, ale jak się nie sprawdzi to tylko zostaje w sferach domysłów. Najpierw muszę się do tego dobrze nastawić psychicznie, bo czekać na odpowiedni moment nie ma sensu, bo zawsze coś ;)
Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Pozdrawiam serdecznie.
TrainingAddict
Kolunio1 pisze: 04 grudnia 2024, 23:53 - śr No cóż, potwierdza to to że każdy jest inny, ale jak się nie sprawdzi to tylko zostaje w sferach domysłów. Najpierw muszę się do tego dobrze nastawić psychicznie, bo czekać na odpowiedni moment nie ma sensu, bo zawsze coś ;)
Tobie na 100% będzie łatwiej bo HCG bierzesz z tego co pamiętam
biegacz
TrainingAddict pisze: 05 grudnia 2024, 12:32 - czw
Kolunio1 pisze: 04 grudnia 2024, 23:53 - śr No cóż, potwierdza to to że każdy jest inny, ale jak się nie sprawdzi to tylko zostaje w sferach domysłów. Najpierw muszę się do tego dobrze nastawić psychicznie, bo czekać na odpowiedni moment nie ma sensu, bo zawsze coś ;)
Tobie na 100% będzie łatwiej bo HCG bierzesz z tego co pamiętam
Różne są teorie z HCG brać czy nie ale jeśli ktoś ma zamiar kiedyś przerwać testa to chyba lepiej brać
biegacz
TrainingAddict pisze: 04 grudnia 2024, 22:15 - śr Pewnie to cię uratowało że ci szybko odbiło własną produkcję ją ponad rok czekałem aby zaskoczyło do dolnych widełek
Z tego co kojarzę u ciebie oprócz dużych dawek testosteronu to i mocniejsze rzeczy leciały więc to też miało wpływ na pewno. Jak długo clomid brałeś bierzesz?
TrainingAddict
biegacz pisze: 05 grudnia 2024, 12:48 - czw
TrainingAddict pisze: 04 grudnia 2024, 22:15 - śr Pewnie to cię uratowało że ci szybko odbiło własną produkcję ją ponad rok czekałem aby zaskoczyło do dolnych widełek
Z tego co kojarzę u ciebie oprócz dużych dawek testosteronu to i mocniejsze rzeczy leciały więc to też miało wpływ na pewno. Jak długo clomid brałeś bierzesz?
Tak było wszystko przez 6 lat XD
Clomid 50 mg od 56 dni z czego po tygodniu już zaczęła się poprawa a po miesiącu już byłem w dolnej normie jak badałem obecnie mam 537ng/dl testa więc jest ogromna poprawa w samopoczuciu jak byłem na zero plan pociągnąć jeszcze miesiąc i próba czy cokolwiek z własnej produkcji zostanie
biegacz
TrainingAddict pisze: 05 grudnia 2024, 13:21 - czw
biegacz pisze: 05 grudnia 2024, 12:48 - czw
Tak było wszystko przez 6 lat XD
Clomid 50 mg od 56 dni z czego po tygodniu już zaczęła się poprawa a po miesiącu już byłem w dolnej normie jak badałem obecnie mam 537ng/dl testa więc jest ogromna poprawa w samopoczuciu jak byłem na zero plan pociągnąć jeszcze miesiąc i próba czy cokolwiek z własnej produkcji zostanie
A jak z treningami, aktywnością fizyczną po odstawieniu? Działasz coś czy wszystko poszło w odstawkę?
TrainingAddict
Działam bez przerwy od 2014
(Z przerwą na rehabilitację po przepuklinie :lol: )
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2024, 16:59 - czw przez TrainingAddict, łącznie zmieniany 1 raz.
TrainingAddict
Są pewne rzeczy które się powinno robić bez znaczenia czy się chce czy nie i ja uważam że siłowni do nich należy więc z tym nie było problemu.
Teraz tylko rozkminiam czy próbować osiągnąć to co miałem na TRT czy całkiem przejść na boks albo coś bo nie ukrywam że sama siłka już trochę bez sensu zwłaszcza że priorytety inne
biegacz
Mija już ponad dwa tygodnie od ostatniego strzału teścia, jestem obecnie na HCG co trzy dni. Odziwo samopoczucie bardzo dobre, na razie zero skutków ubocznych. Może wzwód nie do końca taki jak był, ale nie ma problemu ze stosunkami. Jak skończę HCG to później zrobię badania i wjedzie hmg. Później znowu badania i na dwa tygodnie clomid
ODPOWIEDZ