Niestety dzisiaj nie zrobiłem morfologii, ostatnie badanie morfologii jest z 02.08. Zrobię przy okazji kolejnych badań.
Standardowo myślę wykonam je za miesiąc, chyba że jest wskazanie, żeby wykonać badania szybciej.
Drugi cykl
Nie jest konieczne, możesz sobie planowo zrobić. Pamiętaj tylko o nawadnianiu i dorzuć jakiś suplement na nerki o ile nie bierzesz.
Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Pozdrawiam serdecznie.
-
Wrzucę kolejne planowo we wrześniu, przy okazji następnych badań. Zamówiłem NAC oraz Himalayan cystone na nerki + Swanson Milk Thistle z suplementów.
Jest sens zmienić exe na 12.5 mg eod lub 6.25 mg co 36h? Aktualnie biorę 12.5mg e3d i wydaje mi się że to trochę długi okres pomiędzy kolejnymi dawkami.
Możesz zmienić jeśli Ci coś nie pasuje czy uważasz że będzie dla ciebie wygodniej. Warto przy każdej zmianie w protokole zrobić odpowiednie badania, w tym przypadku estrogen po tygodniu od zmiany.
Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Pozdrawiam serdecznie.
-
Zrobisz badania to będziesz wiedział -.-erkazecik pisze: ↑11 sierpnia 2024, 20:34 - ndzWrzucę kolejne planowo we wrześniu, przy okazji następnych badań. Zamówiłem NAC oraz Himalayan cystone na nerki + Swanson Milk Thistle z suplementów.
Jest sens zmienić exe na 12.5 mg eod lub 6.25 mg co 36h? Aktualnie biorę 12.5mg e3d i wydaje mi się że to trochę długi okres pomiędzy kolejnymi dawkami.