Hcg ma okres półtrwania 48 godzin, dlatego najlepiej podawać go e2d.
Iniekcje są podskórne więc nie inwazyjne i proste.
Jeśli masz apteczny to 200-300iu, jeśli under to minimum 500-600iu.
Czas na doping
-
Bo każdy inaczej podchodzi do profilaktyki.
Ja osobiście uważam że jak wchodziłeś na bombę zdrowy to ono jest zbedne.
Do przykładu ja po niecałym roku zabawy w HCG przestałem je brać bo to męczyło ale dalej robiłem różne cykle przez kolejne 5 lat łącznie 6 lat ciągle ON na towarze i normalnie się odblokowałem mimo że te 5 lat go wcale nie podawałem odblok też przeciągłem bez niego po prostu przeczekales rok i samo wszystko wróciło
Ja osobiście uważam że jak wchodziłeś na bombę zdrowy to ono jest zbedne.
Do przykładu ja po niecałym roku zabawy w HCG przestałem je brać bo to męczyło ale dalej robiłem różne cykle przez kolejne 5 lat łącznie 6 lat ciągle ON na towarze i normalnie się odblokowałem mimo że te 5 lat go wcale nie podawałem odblok też przeciągłem bez niego po prostu przeczekales rok i samo wszystko wróciło
Bo każdy inaczej reaguje.
Bodajże rok temu stwierdziłem że przestanę brać hcg. Dostałem takiej atrofi jąder że aż bolały i wróciłem do hcg. Jądra są mniejsze niż przed cyklem, ale przestały boleć.
Bodajże rok temu stwierdziłem że przestanę brać hcg. Dostałem takiej atrofi jąder że aż bolały i wróciłem do hcg. Jądra są mniejsze niż przed cyklem, ale przestały boleć.
Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Pozdrawiam serdecznie.