Cześć wszystkim!
-
Witajcie koleżanki i koledzy. Mam nadzieję, że dowiem się od Was rzetelnych informacji na temat kulturystyki i dopingu, bo to mnie najbardziej interesuje. Mam już 40 lat i czas najwyższy odmienić swoją sylwetkę z kanapowego misia na drapieżnego tygrysa!
-
andrologist pisze: ↑27 maja 2024, 13:32 - pn Witajcie koleżanki i koledzy. Mam nadzieję, że dowiem się od Was rzetelnych informacji na temat kulturystyki i dopingu, bo to mnie najbardziej interesuje. Mam już 40 lat i czas najwyższy odmienić swoją sylwetkę z kanapowego misia na drapieżnego tygrysa!
Hej, mega mega jak najbardziej jestem na tak : )
Zdecydowanieandrologist pisze: ↑27 maja 2024, 13:32 - pn Witajcie koleżanki i koledzy. Mam nadzieję, że dowiem się od Was rzetelnych informacji na temat kulturystyki i dopingu, bo to mnie najbardziej interesuje. Mam już 40 lat i czas najwyższy odmienić swoją sylwetkę z kanapowego misia na drapieżnego tygrysa!
Witam i zapraszam do naszej społeczności
Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Pozdrawiam serdecznie.
-
Witamy ciepłoandrologist pisze: ↑27 maja 2024, 13:32 - pn Witajcie koleżanki i koledzy. Mam nadzieję, że dowiem się od Was rzetelnych informacji na temat kulturystyki i dopingu, bo to mnie najbardziej interesuje. Mam już 40 lat i czas najwyższy odmienić swoją sylwetkę z kanapowego misia na drapieżnego tygrysa!