Witam Panowie.
Aktualnie przeszedłem na aptekę omnadren 250. Ogólne odczucia bardzo dobre, w końcu brak problemów po strzałach.
Mam tylko dylemat co do dawkowania.
Obecnie leci 0,5ml e5d. Do tego 500ui e5d hcg (też apteka).
Im więcej czytam tym więcej rozbieżności. Jedni mówią że lepiej co 2 dni 0,5ml bo krótkie estry są w tym mixie. Inni że lepiej co 5 dni 1ml.
Ogólnie jak byłem na enanie under (0,5ml e3d) to dzień po strzale miałem teścia ponad 3600 (aparat nie mierzył więcej), natomiast 3 dni po strzale był na poziomie 2800.
Teraz po dwóch miesiącach na omnadren 250 0,5ml e3d mam po 3 dniach 2100 teścia. Więc poziomy akceptowalne.
Czy w taki przypadku jest sens rozbijać dawkę na dwie mniejsze? Powiedzmy 0,25ml e2d/e3d?
Jak to widzicie z doświadczenia?
Nie chce się kłuć za często bo jest to dla mnie uciążliwe. A dwa że nie potrzebuje tak wysokiego stężenia we krwi. Bo skoro 2200 mi wystarcza to po co walić dawki żeby wyskoczył jeszcze wyższy i niepotrzebnie obciążać organizm.
Omnadren 250 dylemat dawkowanie
-
Jak jesteś zadowolony to po co zmieniasz?
Częściej jest spoko jak masz dużą dawkę tygodniowa do rozbicia na mniejsze strzały albo jak estrogen skacze i robi skutki uboczne (niektórzy są na to wrażliwi ja na przykład) inaczej nic nie musisz zmienić
Częściej jest spoko jak masz dużą dawkę tygodniowa do rozbicia na mniejsze strzały albo jak estrogen skacze i robi skutki uboczne (niektórzy są na to wrażliwi ja na przykład) inaczej nic nie musisz zmienić
-
To w takim przypadku dodaj sobie na stałe co strzała pół tabletki i obserwuj czy lepiej się czujesz