Witam
-
Jestem tu nowy i z chęcią dowiem się czegoś nowego na forum jak i też wymienię się swoim doświadczeniem
-
Super, miło Ciebie u Nas przywitać.Piotrgras33 pisze: ↑17 listopada 2023, 15:41 - pt Jestem tu nowy i z chęcią dowiem się czegoś nowego na forum jak i też wymienię się swoim doświadczeniem
Zapraszam do rozmowy
Pozdrawiamy
Może byś się bardziej postarał i napisał więcej o sobiePiotrgras33 pisze: ↑17 listopada 2023, 15:41 - pt Jestem tu nowy i z chęcią dowiem się czegoś nowego na forum jak i też wymienię się swoim doświadczeniem
Stay strong, be positive.
A z jakiej racji ma coś więcej pisać? ;PDanzo pisze: ↑19 listopada 2023, 19:38 - ndzMoże byś się bardziej postarał i napisał więcej o sobiePiotrgras33 pisze: ↑17 listopada 2023, 15:41 - pt Jestem tu nowy i z chęcią dowiem się czegoś nowego na forum jak i też wymienię się swoim doświadczeniem
Napisał co chciał i tyle, nie prosi o żadną pomoc tylko się przywitał z wszystkimi jak należy.
Zobaczymy z czasem, co ma do przekazania i zaoferowania, witamy serdecznie
Zapraszam do współpracy z Krzysztofem Nędzakiem. TEAM.
Bo mi wywaliło estro, po tym jak odkopuje moj wpis o sobie i podpisuje kropką, następnie odkopuje kolejny post i komentuję, gdzie jest już aktualnie inaczej
Pisze że ze się podzielić swoim doświadczenie to chyba może napisać, jakie ma doświadczenie ?
Pisze że ze się podzielić swoim doświadczenie to chyba może napisać, jakie ma doświadczenie ?
Stay strong, be positive.
-
Hehe spokojnie,
Będzie chciał to za pewne rozpiszę coś o sobie więcej, : ) - być może śledzi jeszcze Forum, przed zapytaniem pytań, które już pojawiały się heh.
Nie każdy jest na tyle otwarty, by przedstwić pół swojego życia hehe, Cześć, przywitanie się to też duże znaczenie.
Każdego szanujemy i traktujemy jak sami byśmy chcieli być traktowani