Witam

Piotrgras33
Jestem tu nowy i z chęcią dowiem się czegoś nowego na forum jak i też wymienię się swoim doświadczeniem
Dietetyk-Andrula
Piotrgras33 pisze: 17 listopada 2023, 15:41 - pt Jestem tu nowy i z chęcią dowiem się czegoś nowego na forum jak i też wymienię się swoim doświadczeniem
Super, miło Ciebie u Nas przywitać.

Zapraszam do rozmowy :)

Pozdrawiamy
Danzo
Piotrgras33 pisze: 17 listopada 2023, 15:41 - pt Jestem tu nowy i z chęcią dowiem się czegoś nowego na forum jak i też wymienię się swoim doświadczeniem
Może byś się bardziej postarał i napisał więcej o sobie
Stay strong, be positive.
BodyHelp
Danzo pisze: 19 listopada 2023, 19:38 - ndz
Może byś się bardziej postarał i napisał więcej o sobie
A z jakiej racji ma coś więcej pisać? ;P

Napisał co chciał i tyle, nie prosi o żadną pomoc tylko się przywitał z wszystkimi jak należy.

Zobaczymy z czasem, co ma do przekazania i zaoferowania, witamy serdecznie ;)
Zapraszam do współpracy z Krzysztofem Nędzakiem. TEAM.
Danzo
Jestem ciekawy jakie ma doświadczenie
Kolunio1
Danzo pisze: 19 listopada 2023, 20:52 - ndz Jestem ciekawy jakie ma doświadczenie
To go kolego grzecznie zapytaj, bo napisałeś jakby ci estrogen za wysoko wystrzelił.
Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Pozdrawiam serdecznie.
Danzo
Bo mi wywaliło estro, po tym jak odkopuje moj wpis o sobie i podpisuje kropką, następnie odkopuje kolejny post i komentuję, gdzie jest już aktualnie inaczej
Pisze że ze się podzielić swoim doświadczenie to chyba może napisać, jakie ma doświadczenie ?
Dietetyk-Andrula
Danzo pisze: 19 listopada 2023, 22:22 - ndz Bo mi wywaliło estro, po tym jak odkopuje moj wpis o sobie i podpisuje kropką, następnie odkopuje kolejny post i komentuję, gdzie jest już aktualnie inaczej
Pisze że ze się podzielić swoim doświadczenie to chyba może napisać, jakie ma doświadczenie ?
Hehe spokojnie,

Będzie chciał to za pewne rozpiszę coś o sobie więcej, : ) - być może śledzi jeszcze Forum, przed zapytaniem pytań, które już pojawiały się heh.

Nie każdy jest na tyle otwarty, by przedstwić pół swojego życia hehe, Cześć, przywitanie się to też duże znaczenie.

Każdego szanujemy i traktujemy jak sami byśmy chcieli być traktowani :D :D
ODPOWIEDZ