Hej,
Ile pijesz w ciągu dnia wody?
Provironu aptecznego ile leci obecnie?
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Hej,
Hej
Zdecydowanie za mało stąd te wyniki.
Cześć,
Estradiol podnieś to będzie ok, a nie poniżej normy kolego.bikebest pisze: ↑19 września 2023, 20:28 - wtCześć,
minęło trochę czasu ale problemy pozostały ...
Aktualnie leci:
50 ml testo prolongatum w pon i czwartek
5 mg profitadal codziennie wieczorem
20 mg Fluxetina codziennie rano
bpc-157 codziennie jakaś mikrodawka wieczorem
Ozempic 1 mg co tydzień
1/4 tabl raz w tyg Egistrozol w dniu iniekcji testo
Ostatnie 6 tygodni szło:
- Meldonium 2x500 g codziennie
- Proviron 2x1 codziennie
Suple: cynk, magnez, baccopa, melatonina, kreatyna 3g, Rhodiola 1 tabl dziennie rano, Omega 3 - 2 tabl, Kwas foliowy - 1 tabl, 1 tabl Boron
Od ponad miesiąca czuję lekkie zawroty głowy jak wstaje z pozycji siedzącej i generalnie takie sobie samopoczucie. Śpię całkiem dobrze, tzn wybudzam się często ale zasypiam, czuję się rano wyspany. Dbam o higienę snu w całym obszarze.
Jak podnieś leukocyty ? Myślałem, że odczuje znacznie to Meldonium ale nie czuję nic, niby wysoki testo ale jak patrzę na retikulocyty to jakoś słabo to śmiga, no i to shbg...
Wyniki w załączniku, ktoś coś ?
Z góry dziękuję
Dzięki kolego za info, a nie uważasz ze testo przy tak małej dawcę jaką podaje jest w kosmosie ? Ten estradiol pewnie dlatego bo dzień przed brałem 1/4 egi, zazwyczaj mam go ponad normę stad biore egi.BodyHelp pisze: ↑20 września 2023, 03:45 - śrEstradiol podnieś to będzie ok, a nie poniżej normy kolego.bikebest pisze: ↑19 września 2023, 20:28 - wtCześć,
Aktualnie leci:
Ozempic 1 mg co tydzień
Ostatnie 6 tygodni szło:
Suple: cynk, magnez, baccopa, melatonina, kreatyna 3g, Rhodiola 1 tabl dziennie rano, Omega 3 - 2 tabl, Kwas foliowy - 1 tabl, 1 tabl Boron
Od ponad miesiąca czuję lekkie zawroty głowy jak wstaje z pozycji siedzącej i generalnie takie sobie samopoczucie. Śpię całkiem dobrze, tzn wybudzam się często ale zasypiam, czuję się rano wyspany. Dbam o higienę snu w całym obszarze.
Jak podnieś leukocyty ? Myślałem, że odczuje znacznie to Meldonium ale nie czuję nic, niby wysoki testo ale jak patrzę na retikulocyty to jakoś słabo to śmiga, no i to shbg...
Z góry dziękuję
Uważasz, że normy laboratoryjne osób na saa są takie same jak naturalni? Wyniki masz ok.
Te normy powstały dla typowych "ludzi" co nic nie robią. Na saa normalne, że są lekkie odchyly.
Sghb można co najwyżej obniżyć.
białka wiążące hormony (masz testa calkowitego i testa wolnego, wolny to dzialajacy, a reszta jest ale związana białkami, im ich mniej tym wiecej wolnego aktywnego testa)
Zmień suplementację, bo to co masz to tyle co nic i dawki też nijakie. Na forum znajdziesz w tematach jaka powinna być suplementacja.
Dbamy o zdrowie, albo nie- lepiej zapobiegać niż leczyć.
Tylko się cieszyć, że jest wyżejbikebest pisze: ↑20 września 2023, 07:41 - śrDzięki kolego za info, a nie uważasz ze testo przy tak małej dawcę jaką podaje jest w kosmosie ? Ten estradiol pewnie dlatego bo dzień przed brałem 1/4 egi, zazwyczaj mam go ponad normę stad biore egi.BodyHelp pisze: ↑20 września 2023, 03:45 - śrEstradiol podnieś to będzie ok, a nie poniżej normy kolego.bikebest pisze: ↑19 września 2023, 20:28 - wt
Cześć,
Aktualnie leci:
Ozempic 1 mg co tydzień
Ostatnie 6 tygodni szło:
Z góry dziękuję
Uważasz, że normy laboratoryjne osób na saa są takie same jak naturalni? Wyniki masz ok.
Te normy powstały dla typowych "ludzi" co nic nie robią. Na saa normalne, że są lekkie odchyly.
Sghb można co najwyżej obniżyć.
białka wiążące hormony (masz testa calkowitego i testa wolnego, wolny to dzialajacy, a reszta jest ale związana białkami, im ich mniej tym wiecej wolnego aktywnego testa)
Zmień suplementację, bo to co masz to tyle co nic i dawki też nijakie. Na forum znajdziesz w tematach jaka powinna być suplementacja.
Dbamy o zdrowie, albo nie- lepiej zapobiegać niż leczyć.
Co sugerujesz jeżeli chodzi o zmianę supli ?