Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Testosteron tylko badasz jak zmieniasz dawki albo producenta/źródło inaczej jest jak sam zauważyłeś strata kasy.
Sam wynik testosteronu to dla ciebie informacja na przyszłość ile musisz brać żeby mieć efekt i jakie dawki są zbyt duże i generują sajdy jak masz te dane to wtedy masz całą wiedzę jak operować dawkami na przyszłość
Panowie dzis odebrałem wyniki dodam że ospałość wrucila tak jak i brak apetytu i libido równe 0 ból w kolanach i opochniete kostki coraz bardziej jest tak źle że odpuściłem 2 treningi po wypiciu kawy z 4 łyżeczek zasypiam przy stole
Twoje nerki i wątroba mówią żebyś dał im odpocząć. Samo to może być przyczyną ospałości i problemów z krążeniem i zatrzymaniem wody. Odstaw oxe w cholerę zanim będzie gorzej.
Ale bardziej bym się przyjrzał twojej tarczycy- wygląda że masz niedoczynność a wtedy nie ma energii, wszystko boli....generalnie cuda mogą się dziać.
Estro masz ponad normę znowu więc nie idzie ci kontrola - zmień dawki.
Generalnie- daj ciału odpocząć zanim się zbuntuje. Może mostek był by dobrym pomysłem.... I zrób pełen panel tarczycowy żeby się upewnić czy rzeczywisty trzeba się tym zająć
Adiik pisze: ↑27 maja 2023, 18:52 - sob
1x nac
2x1 liv52
Prop co 2 dni 100mg
Oxa 2x10mg
Oxe chyba trzeba odstawić bo wątroba leci
Parametry wątroby się zawsze na oralach pogarszają, przynajmniej u większości tu wynik jest nie dużo przekroczony.
Chyba nie liczyłeś, że orale idą bez śladu?
Można powiedzieć, że te wyniki są niezbyt przekroczone i nic się nie dzieje, u innych jest kilka x norma.
Podstawowym problemem jest brak dobrej profilaktyki od samego początku cyklu jak i niekontrolowanie estradiolu, który też zbyt wysoki może pogarszać wyniki.
Zejdź na hrt, zrób porządek z hormonami jak i organizmem, przygotuj się dobrze pod cykl profilaktyka, inhibitory- wtedy startuj z jakimś działaniem i wszystko pod badania.
Jak dobrze pamiętam pisałem w temacie i jest to Twój pierwszy cykl gdzie jak pisaliśmy moderatorzy, że sam Testosteron do czasu aż nauczysz się kontrolować swój organizm "wyniki", a zrobiłeś po swojemu zostawiając kolejny środek.
Dostałeś także od nas rady jak dobrać dawki exe pod środek żeby je wyrównać. Skorzystaj z tej wiedzy zanim sobie krzywdę zrobisz naprawdę.
Masz racje nie odstawiłem oxy tak jak pisałeś
Tylko zmniejszyłem dawkę od dziś odpuszczam z nią ale co z testosteronem odpuścić czy zmniejszyć dawkę a może tak jak pisze RM250 zrobić mostek ale jak?
I co z tym estro brać symex?
Adiik pisze: ↑27 maja 2023, 20:59 - sob
Masz racje nie odstawiłem oxy tak jak pisałeś
Tylko zmniejszyłem dawkę od dziś odpuszczam z nią ale co z testosteronem odpuścić czy zmniejszyć dawkę a może tak jak pisze RM250 zrobić mostek ale jak?
I co z tym estro brać symex?
Przede wszystkim wprowadzić suplementacje prozdrowotna, dodać warzywa do diety.
+ Nawodnienie- woda 5l każdego dnia.
Mostek to dawka Testosteronu 100-120mg tygodniowo, rozbij to na 2 iniekcje w tygodniu.
Pod to HCG 250e2d.
Jak do tej pory brałeś symex? Zmieniłeś dawkowanie po tym jak ostatnio pisaliśmy?
+ Kompletny panel tarczycowy z przeciwciałami
Generalnie można spróbować wyrównać tarczycę kelp i selen. Powinno pomóc ustabilizować wynik.
Chodź TSH jest zmienne dlatego zbadaj kompletny panel jak pisałem wyżej.
Symex odstawiłem całkowicie tak jak pisaliście i bije 250hcg e2d posłucham was i od dziś robie ten mostek
Symex 12.5mg e5d będzie dobrze?
Ale jak zmniejszę dawkę testosteronu to co z symexem wtedy