Ospałość na cyklu

BodyHelp
Adiik pisze: 25 maja 2023, 05:14 - czw Hormony ale jakie bo wydaje mi się ze badanie testosteronu na cyklu co 1/2tygodnie to nie potrzebny wydatek
Te z którymi masz problem;prolaktyna/estradiol.

Potem sobie już dobierzesz dawki ia i zrobisz badania, czy dobrze są dobrane.

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Zapraszam do współpracy z Krzysztofem Nędzakiem. TEAM.
TrainingAddict
Testosteron tylko badasz jak zmieniasz dawki albo producenta/źródło inaczej jest jak sam zauważyłeś strata kasy.
Sam wynik testosteronu to dla ciebie informacja na przyszłość ile musisz brać żeby mieć efekt i jakie dawki są zbyt duże i generują sajdy jak masz te dane to wtedy masz całą wiedzę jak operować dawkami na przyszłość
Dobra technika: retrakcja, regresja, anihilacja, masturbacja (potreningowa)
Dietetyk-Andrula
Adiik pisze: 25 maja 2023, 05:14 - czw Hormony ale jakie bo wydaje mi się ze badanie testosteronu na cyklu co 1/2tygodnie to nie potrzebny wydatek
Tak jak BodyHelp napisał, Testosteronu nie musisz badać do momentu zmiany fiolki.
Adiik
Panowie dzis odebrałem wyniki dodam że ospałość wrucila tak jak i brak apetytu i libido równe 0 ból w kolanach i opochniete kostki coraz bardziej jest tak źle że odpuściłem 2 treningi po wypiciu kawy z 4 łyżeczek zasypiam przy stole
Załączniki
97074D86-EE9A-43B9-93B1-A6B23081E9F7.jpeg
(425.46 KiB) Nie pobierany
Screenshot_20230527-183429_Office.jpg
(1008.66 KiB) Nie pobierany
Ostatnio zmieniony 27 maja 2023, 19:03 - sob przez Adiik, łącznie zmieniany 1 raz.
Adiik
1x nac
2x1 liv52
Prop co 2 dni 100mg
Oxa 2x10mg

Oxe chyba trzeba odstawić bo wątroba leci
RM250
Twoje nerki i wątroba mówią żebyś dał im odpocząć. Samo to może być przyczyną ospałości i problemów z krążeniem i zatrzymaniem wody. Odstaw oxe w cholerę zanim będzie gorzej.

Ale bardziej bym się przyjrzał twojej tarczycy- wygląda że masz niedoczynność a wtedy nie ma energii, wszystko boli....generalnie cuda mogą się dziać.

Estro masz ponad normę znowu więc nie idzie ci kontrola - zmień dawki.

Generalnie- daj ciału odpocząć zanim się zbuntuje. Może mostek był by dobrym pomysłem.... I zrób pełen panel tarczycowy żeby się upewnić czy rzeczywisty trzeba się tym zająć
BodyHelp
Adiik pisze: 27 maja 2023, 18:52 - sob 1x nac
2x1 liv52
Prop co 2 dni 100mg
Oxa 2x10mg

Oxe chyba trzeba odstawić bo wątroba leci
Parametry wątroby się zawsze na oralach pogarszają, przynajmniej u większości tu wynik jest nie dużo przekroczony.

Chyba nie liczyłeś, że orale idą bez śladu?
Można powiedzieć, że te wyniki są niezbyt przekroczone i nic się nie dzieje, u innych jest kilka x norma.

Podstawowym problemem jest brak dobrej profilaktyki od samego początku cyklu jak i niekontrolowanie estradiolu, który też zbyt wysoki może pogarszać wyniki.

Zejdź na hrt, zrób porządek z hormonami jak i organizmem, przygotuj się dobrze pod cykl profilaktyka, inhibitory- wtedy startuj z jakimś działaniem i wszystko pod badania.

Jak dobrze pamiętam pisałem w temacie i jest to Twój pierwszy cykl gdzie jak pisaliśmy moderatorzy, że sam Testosteron do czasu aż nauczysz się kontrolować swój organizm "wyniki", a zrobiłeś po swojemu zostawiając kolejny środek.

Dostałeś także od nas rady jak dobrać dawki exe pod środek żeby je wyrównać. Skorzystaj z tej wiedzy zanim sobie krzywdę zrobisz naprawdę.

Ale na błędach będziesz się uczył jak każdy :)

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Adiik
Masz racje nie odstawiłem oxy tak jak pisałeś
Tylko zmniejszyłem dawkę od dziś odpuszczam z nią ale co z testosteronem odpuścić czy zmniejszyć dawkę a może tak jak pisze RM250 zrobić mostek ale jak?
I co z tym estro brać symex?
BodyHelp
Adiik pisze: 27 maja 2023, 20:59 - sob Masz racje nie odstawiłem oxy tak jak pisałeś
Tylko zmniejszyłem dawkę od dziś odpuszczam z nią ale co z testosteronem odpuścić czy zmniejszyć dawkę a może tak jak pisze RM250 zrobić mostek ale jak?
I co z tym estro brać symex?

Przede wszystkim wprowadzić suplementacje prozdrowotna, dodać warzywa do diety.
+ Nawodnienie- woda 5l każdego dnia.

Mostek to dawka Testosteronu 100-120mg tygodniowo, rozbij to na 2 iniekcje w tygodniu.

Pod to HCG 250e2d.

Jak do tej pory brałeś symex? Zmieniłeś dawkowanie po tym jak ostatnio pisaliśmy?

+ Kompletny panel tarczycowy z przeciwciałami :)

Generalnie można spróbować wyrównać tarczycę kelp i selen. Powinno pomóc ustabilizować wynik.

Chodź TSH jest zmienne dlatego zbadaj kompletny panel jak pisałem wyżej.

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Adiik
Symex odstawiłem całkowicie tak jak pisaliście i bije 250hcg e2d posłucham was i od dziś robie ten mostek
Symex 12.5mg e5d będzie dobrze?
Ale jak zmniejszę dawkę testosteronu to co z symexem wtedy
ODPOWIEDZ