Cześć,
mam pytanie, stosował ktoś z Was w ostatnim czasie Yohimbine Androchem Labolatories.
Będę to brał pierwszy raz i zastanawiam się czeg się spodziewać?
Pozdro
AC Lab - Yohimbina
Bez ujemnego bilansu dietetycznego możesz się spodziewać niczego.
Deficyt, cardio, treningi i wtedy można brać.
Ty pytasz, bo nie wiesz do czego służy ten środek?
Chodź zostawiłbym go na ostatnie kilka tygodni redukcji. Też nie jest dla każdego, może powodować problemy z "głowa" kotlujace myśli etc.
Po krotce wypala brunatna tkankę tłuszczową, ale też nie spodziewałbym się rewelacji po nim. Postawa jest to co pisałem. Te dodatki tylko nieco przyspieszają proces.
Deficyt, cardio, treningi i wtedy można brać.
Ty pytasz, bo nie wiesz do czego służy ten środek?
Chodź zostawiłbym go na ostatnie kilka tygodni redukcji. Też nie jest dla każdego, może powodować problemy z "głowa" kotlujace myśli etc.
Po krotce wypala brunatna tkankę tłuszczową, ale też nie spodziewałbym się rewelacji po nim. Postawa jest to co pisałem. Te dodatki tylko nieco przyspieszają proces.
Cześć,
jestem na ujemnym deficycie od około 8-10 tyg.
Cardio mam około 200 min/tyg ( 5 x 40 min biegu z tętnem około 140) do tego 3-4/tyg trening siłowy.
Moje pytanie było bardziej czy warto brac z tej firmy. Jakie ma skutki uboczne i czy powinienem robić jakieś badania - generalnie czego się spodziewać.
Mój trener mi to polecił a mam zerowe doświadczenie w tym temacie.
Dzięki za odpowiedź
Cardio mam około 200 min/tyg ( 5 x 40 min biegu z tętnem około 140) do tego 3-4/tyg trening siłowy.
Moje pytanie było bardziej czy warto brac z tej firmy. Jakie ma skutki uboczne i czy powinienem robić jakieś badania - generalnie czego się spodziewać.
Dzięki za odpowiedź
kuzia2807 pisze: 09 października 2024, 13:25 - śr Cześć,
Dzięki za odpowiedź
Nikt Ci nie powie, czy warto under to under. Chodź nie jest to rzecz która się podrabia.
Yoha jest tak dobrze przebadana, że wszystko znajdziesz na jej temat w l up teżinternecie.
I też Ci napisałem, czy warto i jaki może być skutek uboczny.
Ale generalnie warto jeśli się ja da w dobrym momencie i w odpowiednim połączeniu, aby synergizowac efekt.
To nie sterydy, że potrzebujesz badania
-
Większa termogeneza ciała, pobudzenie tkanki tłuszczowej do palenia tłuszczu przy deficycie.kuzia2807 pisze: 09 października 2024, 11:21 - śr Cześć,
mam pytanie, stosował ktoś z Was w ostatnim czasie Yohimbine Androchem Labolatories.
Będę to brał pierwszy raz i zastanawiam się czeg się spodziewać?
Pozdro