Odblok, wyniki w trakcie HCG
Wbiłem do końca HCG. W czwartek była ostatnia dawka HCG. Dzisiaj rano badania. Szału nie ma. Ale trzeba spróbować. Dzisiaj na noc zaczynam clomid i tamoxifen. Co sądzicie ?
- Załączniki
-
- Screenshot_20241109-112630.png
- (180.34 KiB) Nie pobierany
Widzisz dobrze ze nie wziąłeś exe bo byś ubił estro, tak jest spoko, możesz działać dalej i mieć nadzieję że wszystko ruszy i się unormuje, ale na to też potrzeba czasu.
Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Pozdrawiam serdecznie.
Brakuje badania LH i FSH.
Masz estro na poziomie który u większości facetów jest "normalny". Według tych dwóch wyników twoja oś hormonalna już działa tylko jądra produkują mało testosteronu i po konwersji do estro niewiele zostaje.
Jest to tylko gdybanie i bez badań nic więcej nie da się powiedzieć.
Ale teraz to tylko klasycznie już odblok i na tacę żeby wszystko poszło zgodnie z planem.
Za miesiąc badanie i będzie wiadomo jak idzie
Masz estro na poziomie który u większości facetów jest "normalny". Według tych dwóch wyników twoja oś hormonalna już działa tylko jądra produkują mało testosteronu i po konwersji do estro niewiele zostaje.
Jest to tylko gdybanie i bez badań nic więcej nie da się powiedzieć.
Ale teraz to tylko klasycznie już odblok i na tacę żeby wszystko poszło zgodnie z planem.
Za miesiąc badanie i będzie wiadomo jak idzie
Lh i FSH nie badałem bo biłem teścia dwa i pół roku więc wydaje mi się że będzie zero 0. Bo po samym HCG przecież by nie zaskoczyło. Estro na normalnym poziomie pewnie przez HCG.RM250 pisze: 10 listopada 2024, 13:59 - ndz Brakuje badania LH i FSH.
Czytałem gdzieś że lh i FSH badamy dopiero po clomidzie
Od wczoraj już biorę clomid 50mg i nolvadex 20mg na noc. Powinienem jakoś odczuwać te środki ? Czuję się jakoś tak dziwnie przez cały dzień i wzrok jakiś taki inny.
Generalnie większość ludzi nie czuje nic - co najwyżej ucisk w jądrach jak przysadka zacznie pracować na pełna moc.....
Ale są to leki z dość sporą listą skutków ubocznych i jeśli czujesz że siada ci na wzrok to lepiej uważać.
Byłeś na teściu długo ale jest spora liczba osób na trt u których podwzgórze produkowało małe ilości LH i FSH a twoja dawka tygodniowa była niska.
A "normalny" poziom estro nie uzyskasz po HCG- to jest zewnętrzny hormon i jeśli jądra będą dobrze działać to będzie podwyższony.
Ale tak jak pisałem- spekuluję. Bez badań nic na pewno
Ale są to leki z dość sporą listą skutków ubocznych i jeśli czujesz że siada ci na wzrok to lepiej uważać.
Byłeś na teściu długo ale jest spora liczba osób na trt u których podwzgórze produkowało małe ilości LH i FSH a twoja dawka tygodniowa była niska.
A "normalny" poziom estro nie uzyskasz po HCG- to jest zewnętrzny hormon i jeśli jądra będą dobrze działać to będzie podwyższony.
Jeśli z samopoczuciem będzie wszystko ok to następne badania za około 4 tygodnie. Dam znaćRM250 pisze: 10 listopada 2024, 20:55 - ndz Generalnie większość ludzi nie czuje nic - co najwyżej ucisk w jądrach jak przysadka zacznie pracować na pełna moc.....