Witam
Dostałem zalecenie stosowania 12,5mg Symexu e3d i po 2 tygodniach wrócić z badaniami na forum - czyli branie symexu w ten sam dzień co środki, bo bije Mastera i Enana E3D
Exemestane dopiero będę miał jutro, a dziś musiałem zrobić zastrzyk enana i mastera ( tak wypadło), a następny w sobotę i teraz się zastanawiam; czy czekać do tej soboty i wtedy pierwszy raz wziąć symex, czy wziąć jutro i jednorazowo 2 dni później zamiast trzech, a potem już normalnie co 3 dni
* przez co badania będę mógł zrobić za 2 tygodnie w piątek, a nie ponad 2,5 gdyż bym musiał je zrobić w poniedziałek.
Pozdrawiam
Exemestane - malutki problem
Możesz wziąć jednorazowo, nic się nie dzieje.Pajki96 pisze: 14 czerwca 2023, 23:44 - śr Witam
Dostałem zalecenie stosowania 12,5mg Symexu e3d i po 2 tygodniach wrócić z badaniami na forum - czyli branie symexu w ten sam dzień co środki, bo bije Mastera i Enana E3D
Exemestane dopiero będę miał jutro, a dziś musiałem zrobić zastrzyk enana i mastera ( tak wypadło), a następny w sobotę i teraz się zastanawiam; czy czekać do tej soboty i wtedy pierwszy raz wziąć symex, czy wziąć jutro i jednorazowo 2 dni później zamiast trzech, a potem już normalnie co 3 dni
* przez co badania będę mógł zrobić za 2 tygodnie w piątek, a nie ponad 2,5 gdyż bym musiał je zrobić w poniedziałek.
Pozdrawiam
Jednakże pamiętaj, żeby na cykl mieć wszystko zawsze przygotowane. Może się zdarzyć tak, że coś się zacznie dziać i pomoc doraźna będzie potrzebna "od ręki", wtedy nic nie zrobisz...
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Zapraszam do współpracy z Krzysztofem Nędzakiem. TEAM.
Pajki96 pisze: 15 czerwca 2023, 10:07 - czw Czyli jak zrobię jednorazowo dzisaj w ten sposób to badania normalnie robię za 2 tygodnie, czyli piątek?
Bierz planowo jak masz rozpisane i piątek badania.
Chwilka, bo już się pogubiłem - to brać dzisaj i jednorazowo za 2dni, w sobotę razem z innymi środkami i potem już normalnie e3d, czy nic nie brać dzisaj i czekać do soboty?
Możesz wziąć dziś jednorazowo i następna za 2 dni, a potem według rozpiski.Pajki96 pisze: 15 czerwca 2023, 10:32 - czwChwilka, bo już się pogubiłem - to brać dzisaj i jednorazowo za 2dni, w sobotę razem z innymi środkami i potem już normalnie e3d, czy nic nie brać dzisaj i czekać do soboty?
Ale najlepiej będzie jak weźmiesz dziś, a następne według rozpiski.
Niewiele to zmieni.
-
Ekse stosujemy non stop, jeśli stosujemy testosteron.Pajki96 pisze: 15 czerwca 2023, 10:32 - czwChwilka, bo już się pogubiłem - to brać dzisaj i jednorazowo za 2dni, w sobotę razem z innymi środkami i potem już normalnie e3d, czy nic nie brać dzisaj i czekać do soboty?
-
Czyli co 12,5 mg codziennie ?
Nie codziennie tylko regularnie w trakcie trwania cyklu.
Oczywiście dawka i częstotliwość dobierana jest pod wyniki badań a nie na wyczucie.
Codzienna dawka by ubiła estro do zera. No chyba ze ktoś bije dawki jak dla konia.....